Diensten

HOTSTONE-MASSAGE

90 Min              €75

Met de kracht van warme basalt- en lavastenen wordt een diepe relaxatie geboden. De warme stenen helpen om de spieren te ontspannen en is daarom ideaal bij stijve spieren en spierpijn. Het heeft een ontspanningseffect op het zenuwstelsel waardoor spanningen makkelijker losgelaten worden.

VOETREFLEXOLOGIE

Door voetreflexologie kan het zelfherstellend mechanisme (in elke mens aanwezig) weer de kracht vinden om evenwicht te brengen. Geblokkeerde energie gaat weer stromen, stress vermindert. Bloed- en lymfecirculatie verbetert, de zuivering van opgeslagen toxines komt vrij. Reflexologie kan ook preventief aangewend worden.

60 Min              €55

ONTSPANNINGSMASSAGE

Een ontspanningsmassage is de snelste methode om verkrampte en pijnlike zones in het lichaam weer tot ontspanning te brengen. Een massage kan het stresshormoon cortisol verlagen en tegelijkertijd de neurotransmitters dopamine, oxytocine en serotonine verhogen.

90 Min              €65

DIEET

Graag begeleid ik je bij een structurele gezonde levensstijl en geef ik gericht voedingsadvies en bekijk gezondheid steeds op een holistische manier. Tijdens de opstart van een dieet geef ik uitgebreid advies op maat en volg dit samen met jou wekelijks verder op.

Opstart                               €72

Wekelijkse controle         €48/maand

Vetmeting op aanvraag  €24

Consultatie                        €24